Social Icons

twitter facebook linkedin email

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

«Ρουφιάνε Κασίγιας»



Σύμφωνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο «ρουφιάνος» της Ρεάλ δεν είναι άλλος από τον «Άγιο Ίκερ», όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Confidencial Digital»!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποκαλύπτει πως αυτός που διαρρέει στον τύπο τα όσα ευτράπελα γίνονται στα αποδυτήρια της «Βασίλισσας» είναι ο συμπαίκτης του μέσv της συντρόφου του και γνωστής δημοσιογράφου της Ισπανίας, Σάρα Καρμπονέρο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το Ισπανικό δημοσίευμα ο Ρονάλντο πιστεύει πως ο Κασίγιας λέει τα πάντα στην Καρμπονέρο για την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στη Ρεάλ, τονίζοντας μάλιστα πως αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Πορτογάλος θέλει να φύγει από τη Ρεάλ.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που η ζωή στην Μαδρίτη ταλαιπωρεί τον Ρονάλντο καθώς υπάρχουν και άλλοι λόγοι όπως οι κοροϊδίες των συμπαικτών του μετά την βράβευση του Ινιεστά αλλά και τα στρατόπεδα που υπάρχουν στην ομάδα.

Ρονάλντο-Κασίγιας είναι εδώ και καιρό στα μαχαίρια και αυτή η δήλωση του Κριστιάνο ρίχνει και άλλο λάδι στη φωτιά. Δεν αργεί λοιπόν ο καιρός που η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text