Social Icons

twitter facebook linkedin email

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Νεϊμάρ από την… Ναζαρέτ!



Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βραζιλία μετά από την φωτογράφηση του Νεϊμάρ σε περιοδικό της χώρας, ο οποίος αναπαριστά τον Χριστό στην Σταύρωσή του.

Είναι γεγονός ότι ο παίκτης της Σάντος είναι από τα πρόσωπα που πουλάνε όσο αφορά τα Μ.Μ.Ε, και για τα επιτεύγματα του εντός, αλλά και… εκτός γηπέδων. Με αυτή τη λογική, οι άνθρωποι του περιοδικού «Placar» διάλεξαν το μεγάλο αστέρι της Σάντος για να κοσμεί το εξώφυλλό τους στο τεύχος Οκτωβρίου.

Το εξώφυλλο όμως κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι, αφού αναπαριστά τον Νεϊμάρ πάνω στον Σταυρό του μαρτυρίου όπως ο Χριστός, με τα χέρια και τα πόδια καρφωμένα, ενώ φοράει και τα ανάλογα ρούχα.

«Η σταύρωση του Νεϊμάρ» είναι ο τίτλος που συνοδεύει τη φωτογραφία στο εξώφυλλο του περιοδικού, με τον συντάκτη του σχετικού άρθρου να υπερασπίζεται τον 20άχρονο επιθετικό.

«Είναι ο πιο κυνηγημένος παίκτης του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και τείνει να μετατραπεί σε θύμα», εξηγεί ο Μαουρίσιο Μπάρος, προστατεύοντας τον Νεϊμάρ από αυτούς που λένε ότι πέφτει εύκολα για να κερδίσει σφυρίγματα.

Η επίμαχη φωτογράφηση:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text