Social Icons

twitter facebook linkedin email

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Οι αήττητοι



Ποια ευρωπαϊκή ομάδα θα παραμείνει για περισσότερο χρονικό διάστημα αήττητη στο εγχώριο πρωτάθλημα;

Τα εγχώρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη, με τις τοπικές ομάδες να έχουν μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου! Στην bwin, τη μεγαλύτερη online πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος στον κόσμο, μπορείτε να στοιχηματίσετε για το ποια ομάδα πρώτης εθνικής θα καταφέρει να παραμείνει αήττητη στο εγχώριο πρωτάθλημα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, ξεκίνησε τη σεζόν δυναμικά και βρίσκεται ήδη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ όντας αήττητη, υπό την καθοδήγηση του νέου της προπονητή Ρομπέρτο Ντι Ματέο! Βέβαια, η Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα κι έτσι η Λονδρέζοι, με απόδοση 17.00, σίγουρα θα δυσκολευτούν για να διατηρήσουν το αήττητο ρεκόρ τους.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός ξεκίνησε κι αυτός τη σεζόν σε πολύ καλή φόρμα, έχοντας το απόλυτο 100% στις νίκες και έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια. Έτσι η απόδοση για να παραμείνει αήττητος είναι σύμφωνα με την bwin 4.00. Στη γειτονική Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ Λάρνακας ισοβαθμούν στην κορυφή του εγχώριου βαθμολογικού πίνακα, ενώ η απόδοση και των δύο για να διατηρήσουν το αήττητο ρεκόρ τους είναι 8.00.

Η γερμανική Μπάγερν όχι μόνο παραμένει αήττητη, αλλά όπως και ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 100% επιτυχία στις πρώτες επτά αγωνιστικές, έχοντας δεχτεί μόνο δύο γκολ. Έτσι, με απόδοση 3.80, η Μπάγερν είναι ένα από τα φαβορί για να διατηρήσει το αήττητο στην Μπουντεσλίγκα για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σε εξίσου καλή φόρμα είναι και η Μπαρτσελόνα έχοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία στη Λα Λίγκα. Οι Ισπανοί αναδεικνύονται έτσι στο μεγάλο φαβορί για τη διατήρηση του αήττητου, με απόδοση μόλις 3.25!

Η γαλλική Λίγκα 1 έχει τις περισσότερες αήττητες ομάδες από κάθε άλλο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Παρί Σεν Ζερμέν, με απόδοση 7.00, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει αήττητη, ενώ η Μπορντό και η Λοριάν, έχοντας πετύχει περισσότερες ισοπαλίες παρά νίκες, φαίνεται να έχουν δύσκολο έργο. Η αποδόσεις είναι 51.00 και 81.00 αντίστοιχα.

Τέλος, η ιταλική πρώτη εθνική έχει δύο αήττητες ομάδες στο δυναμικό της, την Γιουβέντους και τη Νάπολι. Η Γιουβέντους έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες επτά αγωνιστικές και με μόλις τέσσερα γκολ εναντίον της, είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορεί να νικηθεί. Αντίστοιχα, η Νάπολι έχει επίσης σημειώσει έξι νίκες και μία ισοπαλία.  Οι αποδόσεις των Ιταλών για διατήρηση του αήττητου για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι 7.00 και 19.00 αντίστοιχα.

Εσείς ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα παραμείνει αήττητη για περισσότερο χρονικό διάστημα; Επισκεφτείτε την bwin.com και προβλέψτε την εξέλιξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text