Social Icons

twitter facebook linkedin email

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Euroleague και bwin πάνε μαζί!



Η bwin.com, η μεγαλύτερη online πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος στον κόσμο και η Euroleague Basketball, η πιο σπουδαία διασυλλογική διοργάνωση επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης στην Ευρώπη, βαδίζουν και φέτος μαζί.

Η bwin, ως επίσημος εταίρος της διοργάνωσης, θα προσφέρει στους χρήστες της και τη σεζόν 2012/2013 μια πλούσια στοιχηματική προσφορά καθώς και μία ολοκληρωμένη εμπειρία μπάσκετ.

Live streaming των αγώνων της διοργάνωσης, εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες των ελληνικών ομάδων που αγωνίζονται στη Euroleague και φυσικά μία μεγάλη ποικιλία από στοιχήματα, απλά, ειδικά και live! Ό,τι ζητάτε θα το βρείτε στην bwin.com! 

Η πρώτη αγωνιστική ξεκινά αυτή την εβδομάδα με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό να υποδέχεται την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, την Κάχα Λαμποράλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι ερυθρόλευκοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης με απόδοση 1.26 ενώ η ισπανική ομάδα ακολουθεί με απόδοση 3.50.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα δύσκολο ματς για τους πράσινους, με τα προγνωστικά να θέλουν την ελληνική ομάδα να είναι το αουτσάιντερ! Οι αποδόσεις νίκης της bwin για αυτό των αγώνα είναι 1.26 για τη Ρεάλ και 3.50 για τον Παναθηναϊκό.

Επισκεφτείτε το bwin corner, τη σελίδα της bwin στο facebook και κερδίστε εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού! O διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου.  

Μείνετε συντονισμένοι στην bwin.com και ζήστε από κοντά και τη φετινή Euroleague!
bwin.com, play for real! 

Λίγα λόγια για την bwin.party

H bwin είναι η κορυφαία πλατφόρμα online gaming της bwin.party digital entertainment plc (LSE: BPTY), της μεγαλύτερης εισηγμένης online gaming εταιρίας στον κόσμο.  Η εταιρία δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιριών bwin Interactive Entertainment AG και PartyGaming Plc, στις 31 Μαρτίου 2011. Ο όμιλος είναι αδειοδοτημένος και εδρεύει στο Γιβραλτάρ, έχοντας γραφεία σε Ευρώπη, Ινδία, Ισραήλ και ΗΠΑ. Το 2011 είχε συνολικά pro forma κέρδη της τάξεως των €816.0 εκ. και pro forma καθαρά EBITDA της τάξεως των €199.3 εκ. Επιπλέον, η bwin.party έχει άδεια σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Δανία ενώ κατέχει ηγετική θέση σε όλες τις προϊοντικές γραμμές της εταιρίας: αθλητικό στοίχημα, πόκερ, καζίνο και μπίνγκο, μέσω ορισμένων από τα μεγαλύτερα online gaming brands παγκοσμίως.

Η τεχνολογία, οι οικονομίες κλίμακας αλλά και το δυνατό χαρτοφυλάκιο του ομίλου, συνθέτουν μια διαφοροποιημένη προϊοντική προσφορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Η bwin.party είναι ιδρυτικό μέλος του δείκτη FTSE 250 και της σειράς δεικτών FTSE4Good, οι οποίοι πιστοποιούν εταιρίες που πληρούν τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες προϋποθέσεις εταιρικής ευθύνης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την bwin.party, παρακαλώ πατήστε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text