Social Icons

twitter facebook linkedin email

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Τίναξε στον αέρα την Sportingbet!



Ο Μάριος Σ. με το ψευδώνυμο Mariosbest, τίναξε για μία ακόμη φορά τη μπάνκα στον αέρα, κερδίζοντας €56.300 στο Ζωντανό Καζίνο της Sportingbet!

Η Δευτέρα 22 Οκτωβρίου αποδείχτηκε πολύ γούρικη για τον Μάριο, καθώς τα περισσότερα από τα πονταρίσματα του στη Ζωντανή Ρουλέτα μετατράπηκαν σε μεγάλες νίκες, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας τα κέρδη του να έχουν εκτοξευτεί στο τεράστιο πόσο των €56.300!

Ο Μάριος όμως έχει συνηθίσει στις μεγάλες νίκες στη Sportingbet, καθώς είναι ο ίδιος παίκτης που τον Ιανουάριο του 2012 είχε κερδίσει το ασύλληπτο ποσό των €491.000 στο στοίχημα, έχοντας πιάσει ένα 14απλό και ένα 16απλό παρολί! Μία καταπληκτική χρονιά για τον Μάριο, ο οποίος έχει ήδη μεταφέρει στον τραπεζικό του λογαριασμό συνολικά κέρδη που αγγίζουν τις €550.000!

Για ακόμη μία φορά, η Sportingbet αποδεικνύει την αξιοπιστία της και τη θέση της ως την κορυφαία εταιρία διαδικτυακών παιχνιδιών στην Ελλάδα, μοιράζοντας τεράστια ποσά στους παίκτες της. Μπείτε κι εσείς σήμερα στη Sportingbet και ξεκινήστε δυναμικά το παιχνίδι σας με 100% έως 100 ευρώ μπόνους εγγραφής!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text